Welkom bij Fotokaders online!

Gratis levering vanaf €50,-
Voor 16:00 besteld, zelfde werkdag verzonden!
+31 33 2077097 (09:00 - 17:00)
Telefoon

+31 33 2077097
(09:00 - 17:00)


Foto's hoeven niet altijd beperkt te blijven tot alleen albums en fotokaders of als virtuele kopieën of als geheugen. Met een beetje creativiteit kunt u uw foto's de aandacht geven die ze verdienen. Met de onderstaande creatieve en vindingrijke fotoweergave-ideeën kunt u afscheid nemen van de algemene fotokaders en mee zijn met de nieuwe randloze fotokaders trend!

Lees Meer
Geplaatst in Nieuwe fotokaders door blog ger


In bijna elk huis zijn er foto's te zien. Deze foto's zijn niet alleen bedoeld als decoratie, maar ook om een deel van het leven van de mensen vast te leggen. Foto's zijn een belangrijk onderdeel van wat we zijn. Met de moderne technologie is het veel gemakkelijker dan ooit om foto's te maken en te laten zien. Zet uw favoriete foto's in uw huis met een hoogwaardige digitale fotokader. Maar hoe werken digitale fotokaders? Lees het hier!

Lees Meer
Geplaatst in Nieuwe fotokaders door Foto Kaders


Foto's en kunstwerken zijn een prachtige manier om uw eigen stempel op uw huis decor te drukken. Maar het hameren van spijkers in de muur kan een beetje een ontmoedigende taak zijn en een die waarschijnlijk uw muren zal beschadigen. Gelukkig zijn we hier met een eenvoudigere, minder stressvolle oplossing. Hieronder geven we u tips over hoe u foto's zonder spijkers kunt ophangen en welke bevestigingen u kunt gebruiken voor minimale schade aan uw muren.

Lees Meer
Geplaatst in Nieuwe fotokaders door Foto Kaders

Unieke fotokader ideeën

02-03-2021 13:10


Omdat foto's zo'n essentieel onderdeel van ons leven zijn en meestal in onze huizen worden getoond, is het leuk om ze in meer dan alleen een gewoon kader te plaatsen. Uw foto's een uniek kader geven is niet alleen een mooie manier om uw herinneringen weer te geven, maar het helpt ook om het verhaal achter de foto's te vertellen, wat het belangrijkste onderdeel is. Hier zijn leuke en originele ideeën om uw foto's op een unieke manier in te kaderen.
Lees Meer
Geplaatst in Nieuwe fotokaders door Foto Kaders


Beglazing bij fotokaders helpt altijd om uw mooie foto’s in te kaderen. Niet alleen het restaureren van uw foto's, maar ook kunnen ze beschermen tegen elk soort buitenelement, stof en verkleuring. We weten dat een foto meer dan duizend woorden waard is en we willen er zeker van zijn dat uw foto's of kunstwerk echt opvallen en beschermd zijn! Er zijn over het algemeen twee soorten beglazingen die gebruikt worden om fotokaders te maken. Dit zijn glas en plexiglas.
Lees Meer
Geplaatst in Nieuwe fotokaders door Foto Kaders


Heeft u een geweldige foto gemaakt en uw fotokader besteld die perfect past bij uw interieur? Maar weet u niet hoe u het moet ophangen? Dit is het moeilijkste gedeelte in dit proces. Het is een kunst om een fotokader op de juiste manier op te hangen.
Lees Meer
Geplaatst in Nieuwe fotokaders door Foto Kaders


Of het nu gaat om het ophangen van fotokaders voor een familiale uitstraling of het veranderen van een muur in een kunstwerk, het is belangrijk om te weten hoe u foto's en schilderijen op de juiste manier kunt ophangen, zodat ze er op hun best uitzien. Lees zeker verder voor een goede gids bij het veilig ophangen van foto's, in het juiste licht en met het juiste montagegereedschap, zodat u ze jarenlang kunt bewonderen. Dit is wat u moet weten.
Lees Meer
Geplaatst in Nieuwe fotokaders door Fotokaders


De geschiedenis van de fotokader is net zo rijk en gedetailleerd als de fotokaders zelf. Er bestaat geen twijfel mogelijk dat fotokaders in de loop van de tijd zijn geëvolueerd. Maar hoe waren de allereerste fotokaders?
Lees Meer
Geplaatst in Nieuwe fotokaders door Foto Kaders

Moment...