Een standaard passe-partout of een maatwerk passe-partout?

Wij verkopen zowel standaard passe-partouts als maatwerk passe-partouts.

Onze standaard passe-partouts zijn passe-partouts voor alle standaard kadermaten en fotomaten.
Heeft u een afwijkende kadermaat of fotomaat of wilt u meer keuze in kleur? Bestel dan een maatwerk passe-partout.

Fotokadersonline.be biedt een groot assortiment aan passe-partouts. Voor iedere foto en kader is er een bijpassende passe-partout. Onze standaard passe-partouts worden gemaakt van zuurvrij museumkarton met een dikte van 1,5 mm. Deze passen dus in ieder fotokader, ook in fotokaders die u reeds elders heeft gekocht.

Op onze maatwerk passe-partout bestelpagina vindt u een handige calculator die direct de prijs uitrekent. Het zelfs mogelijk om een exemplaar met meerdere uitsnedes en bijvoorbeeld een naam als uitsnede te laten maken. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Keuzehulp
Passe-partout
Passe-partout enkele uitsnede
Passe-partout
Passe-partout meerdere uitsneden
Vul de buitenmaat van de passe-partout in. (deze is gelijk aan de binnenmaat/glasmaat van uw fotolijst)
Vul uw fotomaat in. (dit noemen wij uitsnede) (Wij maken de uitsnede altijd iets kleiner.)
 • Bij passe-partouts t/m buitenmaat 30x40 maken wij de uitsnede 0,5 cm kleiner. (Bijv: uitsnede 20x30 wordt dan 19,5x29,5 cm)
 • Vanaf buitenmaat 31x41 en groter wordt de uitsnede 1 cm kleiner. (Bijv: uitsnede 40x60 wordt dan 39x59 cm)
Kies uw kleur:
Aantal Passe-Partout
Keuzehulp
Toelichting Passe-partout
Keuzehulp

 1. Uitleg Passe-Partout Bestellen

  Uitleg Passe-Partout Bestellen

 2. Passe-Partout op Maat en Kleur

  Passe-Partout op Maat en Kleur

 3. Standaard Formaten

  Standaard Formaten

 4. Customized / Gepersonaliseerd

  Customized / Gepersonaliseerd

Voor iedere afbeelding een betaalbare passe-partout 

Fotokadersonline.be heeft geïnvesteerd in de kampioen onder de passepartout-machines. De Gunnar F1 is een computergestuurde passepartout-machine dat alle denkbare passe-partouts op maat kan snijden. Naast de uistraling die een passepartout toevoegt, is het voordeel hiervan dat uw foto's in bijzondere afwijkende formaten geschikt worden gemaakt voor betaalbare fotokaders in standaard formaten. Een flinke kostenbesparing dus !

Een passepartout is tevens ideaal om foto's – en daarmee bijzondere herinneringen – chiquer uit te laten komen. Vooral met de Gunnar F1 passepartout-machine. Je kunt het niet bedenken of de Gunnar F1 maakt het voor u: ronde, (recht)hoekige en ovale passepartouts zijn allemaal mogelijk. 
 

Verschillende kleuren passe-partouts

Dit computergestuurde wonder van techniek draait zijn hand, of liever gezegd zijn mes, niet om voor de meest ingewikkelde uitsparingen. Het is zelfs mogelijk om uit één groot passe-partoutvel meerdere uitsparingen te snijden, zodat voor bijvoorbeeld een grote kader een fotocollage gemaakt kan worden. Om dit te verwezenlijken hebben we verschillende kleuren passepartout-karton op voorraad. Zo'n fotokader of collage is ideaal als origineel (verjaardags)kado of herinneringsgeschenk. Denk maar eens aan het presenteren van al uw foto's in 1 grote kader.

Concurrerende prijzen voor uw passe-partouts

Een Gunnar F1 kost een flinke investering, maar omdat wij geen duur pand huren, kunnen we passe-partouts toch tegen scherpere tarieven maken dan lijstenmakerijen. Omdat we alles in eigen beheer doen, kunnen we bovendien op de wensen van klanten inspelen en hanteren we een zeer snelle levertijd.

Kortom voor uw maatwerk passe-partout bent u hier op het juiste adres !