1. Passe-Partout op Maat en Kleur

  Passe-Partout op Maat en Kleur

 2. Standaard Formaten

  Standaard Formaten

 3. Uitleg Passe-Partouts

  Uitleg Passe-Partouts

 4. Customized / Gepersonaliseerd

  Customized / Gepersonaliseerd

Een standaard passe-partout of passe-partout op maat?

Wij verkopen zowel standaard passe-partouts als maatwerk passe-partouts.

Onze standaard passe-partouts zijn passe-partouts voor alle standaard kadermaten en fotomaten.
Heeft u een afwijkende kadermaat of fotomaat of wilt u meer keuze in kleur? Bestel dan een maatwerk passe-partout.

Fotokadersonline.be biedt een groot assortiment aan passe-partouts. Voor iedere foto en kader is er een bijpassende passe-partout. Onze standaard passe-partouts worden gemaakt van zuurvrij museumkarton met een dikte van 1,5 mm. Deze passen dus in ieder fotokader, ook in fotokaders die u reeds elders heeft gekocht.

Op onze maatwerk passe-partout bestelpagina vindt u een handige calculator die direct de prijs uitrekent. Het zelfs mogelijk om een exemplaar met meerdere uitsnedes en bijvoorbeeld een naam als uitsnede te laten maken. De mogelijkheden zijn eindeloos!

WILT U ALLE KLEUREN PASSE-PARTOUTS DIE WIJ VERKOPEN ZIEN OP GROTE FOTO'S? KLIK DAN HIER.

Kies passe-partout met enkele of meerdere uitsnede
Passe-partout met enkele uitsnede
x
x
Passe-partout met meerdere uitsneden
x
x

Voor iedere afbeelding een betaalbare passe-partout 

Fotokadersonline.be heeft geïnvesteerd in de kampioen onder de passepartout-machines. De Gunnar F1 is een computergestuurde passepartout-machine dat alle denkbare passe-partouts op maat kan snijden. Naast de uistraling die een passepartout toevoegt, is het voordeel hiervan dat uw foto's in bijzondere afwijkende formaten geschikt worden gemaakt voor betaalbare fotokaders in standaard formaten. Een flinke kostenbesparing dus !

Een passepartout is tevens ideaal om foto's – en daarmee bijzondere herinneringen – chiquer uit te laten komen. Vooral met de Gunnar F1 passepartout-machine. Je kunt het niet bedenken of de Gunnar F1 maakt het voor u: ronde, (recht)hoekige en ovale passepartouts zijn allemaal mogelijk. 

Verschillende kleuren passe-partouts

Dit computergestuurde wonder van techniek draait zijn hand, of liever gezegd zijn mes, niet om voor de meest ingewikkelde uitsparingen. Het is zelfs mogelijk om uit één groot passe-partoutvel meerdere uitsparingen te snijden, zodat voor bijvoorbeeld een grote kader een fotocollage gemaakt kan worden. Om dit te verwezenlijken hebben we verschillende kleuren passepartout-karton op voorraad. Zo'n fotokader of collage is ideaal als origineel (verjaardags)kado of herinneringsgeschenk. Denk maar eens aan het presenteren van al uw foto's in 1 grote kader.

Passe-partouts zijn een veelgebruikt hulpmiddel bij het inlijsten van kunstwerken, foto's en andere waardevolle voorwerpen. Het zijn kartonnen of papieren frames die worden gebruikt om het kunstwerk te omlijsten en te beschermen tegen beschadiging en verkleuring. Maar passe-partouts zijn niet alleen praktisch, ze zijn ook esthetisch aantrekkelijk en kunnen de visuele impact van uw kunstwerk vergroten.

Bij het kiezen van een passe-partout zijn er verschillende factoren om rekening mee te houden, zoals de kleur, de dikte en de afmetingen. De kleur van de passe-partout moet passen bij zowel het kunstwerk als het frame, terwijl de dikte van de passe-partout bepaalt hoeveel ruimte er is tussen het kunstwerk en het frame. De afmetingen van de passe-partout moeten nauwkeurig worden gemeten om ervoor te zorgen dat deze perfect past bij het kunstwerk en het frame.

Een goed gekozen passe-partout kan een kunstwerk versterken en er professioneel uit laten zien. Het kan ook helpen om de aandacht van de kijker te richten op het kunstwerk zelf, in plaats van op het frame eromheen. Daarnaast kan een passe-partout dienen als bescherming tegen stof, vuil en vocht, waardoor uw kunstwerk langer mooi blijft.

Bij het kiezen van een passe-partout is het belangrijk om te kiezen voor kwaliteit. Goedkopere passe-partouts zijn vaak gemaakt van minder duurzaam materiaal en kunnen sneller verkleuren en vergelen. Daarom is het verstandig om te investeren in passe-partouts van hoge kwaliteit, die gemaakt zijn van zuurvrij materiaal en UV-bestendig zijn.

Kortom, passe-partouts zijn een essentieel onderdeel van het inlijsten van kunstwerken en foto's. Door te kiezen voor een goed ontworpen passe-partout van hoge kwaliteit, kunt u ervoor zorgen dat uw kunstwerk er niet alleen mooi uitziet, maar ook beschermd blijft tegen beschadiging en verkleuring. Neem contact op met een professionele inlijstservice voor meer informatie over passe-partouts en hoe ze uw kunstwerken kunnen verbeteren.

Concurrerende prijzen voor uw passe-partouts

Een Gunnar F1 kost een flinke investering, maar omdat wij geen duur pand huren, kunnen we passe-partouts toch tegen scherpere tarieven maken dan lijstenmakerijen. Omdat we alles in eigen beheer doen, kunnen we bovendien op de wensen van klanten inspelen en hanteren we een zeer snelle levertijd.

Kortom voor uw (maatwerk) passe-partout bent u hier op het juiste adres !