Persoonlijk kado-ideeVerras met een fotokader voor Sinterklaas

Categorieën: Nieuwe fotokaders
Geplaatst: November 23, 2016
Persoonlijk kado-ideeVerras met een fotokader voor Sinterklaas


Snoepgoed, boeken en speelgoed, om kado-ideeën zit niemand met het Sinterklaasfeest verlegen. Als je iemand eens wil verrassen is een fotokader wellicht een goeie. Die biedt veel meer mogelijkheden dan je op het eerste gezicht verwacht.







Een fotokader is op zich al een leuk kado-idee. Voorbeelden zijn legio: de van sloophout gemaakte fotokader Louise, de kunstzinnige en met de hand(!) gemaakte fotokader Mascagni Chrome of de fotokader/collage Bibolo waarin je meerdere foto's onder elkaar kunt plaatsen.


Personaliseren

Het bijzondere aan een fotokader is echter, dat je dit kado, veel meer dan andere geschenken, kunt personaliseren. En Sinterklaas is daarvoor de ideale gelegenheid, want je zou er bijvoorbeeld het gedicht van de surprise in kunnen doen. Een extra kado of verrassing in de vorm van een foto kun je daar dan achter bevestigen. Ook die kun je persoonlijk maken door bijvoorbeeld een foto te geven met daarop een moment waaraan jij en de ontvanger een mooie herinnering bewaren, of – in een grotere fotokader – een afbeelding of kunstwerk waarvan je weet dat de krijger het mooi vindt. Of wat dacht je van een afbeelding die hint naar iets wat je graag een keer samen met de ontvanger zou willen doen? Die gebeurtenis of dat uitje zou zelfs het echte kado kunnen zijn met de fotokader plus inhoud als originele aangever. Succes gegarandeerd! Klik hier voor inspiratie.



fotolijst Louise
fotolijst Mascagni
fotolijst Bibolo