Ben je toe aan een nieuw interieur of wil je je huis een frisse, nieuwe sfeer geven, dan zijn fotokaders en nieuwe meubels en gordijnen ideaal. Om je te inspireren geven we enkele ideeën.

Met fotokaders kun je je huis een ziel - sterker nog, jouw ziel - geven. Omdat je ermee laat zien wat jij mooi vindt of wat jou raakt. Met de juiste fotokaders kun je die momenten bovendien nog meer personaliseren. Denk aan een muur in de woonkamer, de keuken, de slaapkamer of het kantoor. En je hoeft het niet bij één fotokaders te houden. Je kunt van een serie fotokaders ook een fotocollage of een fotomuur maken. [hier evt. een of twee links naar artikelen daarover] Bijgaand een voorbeeld van een hippe fotokadersmuur.


mooie fotomuur


Ook meubels kun je aanpassen al naar gelang de periode in je leven of jouw smaak van het moment. Heb je een beetje de blues, lijkt je huis opeens oud en ben je moe van het zien van je inrichting? Fleur de boel eens op met een exotisch meubelstuk, zoals deze stoel.


meubels huis inrichten

Ook met kleine dingen kun je een grote invloed op de sfeer in huis uitoefenen. Is er bijvoorbeeld teveel licht, of juist te weinig? Denk dan eens aan een verandering van gordijnen of het plaatsen van jaloezieën voor warme dagen. Ze kosten weinig, maar een door jezelf gekozen aanpassing in huis geeft maakt altijd blij.


gordijnen huis inrichten