Assortiment fotokaders in verschillende afmetingen

Op deze pagina vindt u al onze fotokaders per fotomaat gegroepeerd. Handig als u gericht wilt zoeken op onze website. Heeft u een foto van 20x30 cm? Navigeer dan naar onze pagina "Fotokader 20x30". Als onze kaders worden namelijk aangeduid in foto formaten.

Onze meest verkochte formaat om foto’s in te kaderen is nog steeds 13x18. Wij hebben een uitgebreide keuze aan fotokaders in dit formaat. Klik hier voor Fotokaders 13x18.

Klik hieronder op het plaatje met uw fotomaat. U vindt dan alle fotokaders die wij verkopen voor deze fotomaat. Een voorbeeld: U heeft een foto van 15x20 cm. Klik dan op het plaatje "15x20".

Keuzehulp
Foto inlijsten zonder passe-partout
Foto inlijsten zonder passe-partout
Foto inlijsten met passe-partout
Foto inlijsten met passe-partout
Vul de maten van uw in te lijsten foto in.
Vervolgens ziet u het aanbod met geschikte lijsten voor uw foto.

 

Afmeting Foto

Zoekt u de juiste fotokader voor uw foto? Of deze kader nu groot of klein moet zijn: in ons assortiment vindt u fotokaders in alle mogelijke afmetingen. Door het gigantische assortiment aan verschillende foto formaten hebben wij voor iedere foto, poster, kunstwerk of schilderij een passende kader. 

Selecteer op deze pagina eenvoudig het juiste foto formaat en wij tonen de juiste fotokaders geschikt voor uw fotomaat. Zoekt u bijvoorbeeld een fotokader voor een foto van 15x20 cm? Selecteer dan op de afbeelding met de maat 15x20 cm. Zit het juiste formaat er niet tussen? Geen zorgen! We bieden tevens een groot assortiment maatwerk kaders, zodat u uw foto dan toch kunt inkaderen. 


Diverse formaten fotokaders kopen

Fotokadersonline.be biedt een groot keuze kaders in bijna elk denkbaar formaat. In onze webshop vindt u maar liefst 50 verschillende formaten! Via deze afmetingen pagina navigeert u simpel en snel naar de fotokaders in het juiste formaat. En of uw keuze nu vintage, klassiek of modern is: wij bieden fotokaders in heel veel kleuren, materialen en stijlen. 


Standaard foto afmetingen

Foto’s zijn in diverse formaten af te drukken. Toch kiezen veel mensen voor een standaard formaat. Fotomaat 10x15 cm komt het meest voor, maar ook 30x40 cm is een standaard formaat. Hieronder een overzicht van de kleine, middel en grote afmetingen in ons assortiment:

  • Klein: vanaf 3,5x4,5 cm (pasfoto formaat) tot 20x25 cm
  • Middel: vanaf 20x28 cm tot 50x50 cm
  • Groot: vanaf 50x60 cm tot 70x100 cm


Fotomaat niet gevonden? Kies voor maatwerk!

In onze webshop vindt u kaders in diverse standaard afmetingen, zoals 30x30 cm en 50x70 cm. Staat uw fotomaat er niet tussen? Dan zijn er twee mogelijkheden.

1- Een groter formaat fotokader bestellen
Als uw foto niet in een standaard kader past, is het een mogelijkheid om een grotere maat fotokader te kiezen. Hierin plaatst u dan een passe-partout met een uitsnede voor uw afwijkende fotomaat. Fotokadersonline.be maakt ook passe-partouts op maat

2- U bestelt een maatwerk fotokader
Heeft uw foto een afwijkend formaat? En wilt u geen passe-partout gebruiken? Kies dan voor een maatwerk fotokader. Deze maken wij t/m formaat 70x100 cm en alles hier tussen in.


Beste kwaliteit & snelle levering

Het vinden van het juiste formaat fotokader voor uw foto, poster of kunstwerk is heel simpel. Klik op het gewenste formaat en filter daarna op kleur en materiaal. Kies de kader die het beste bij uw foto én interieur past. Wij leveren alle kaders uit voorraad. Dit houdt in dat u uw bestelling in 95% van de gevallen de volgende werkdag al in huis heeft. Wilt u een fotokader in het juiste formaat kopen? Orders vanaf 50 euro verzenden wij gratis!

Heeft u een vraag over een van onze producten? Of heeft u hulp nodig bij het kiezen van de juiste lijst? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij denken graag met u mee. Bel ons op +31 33 2077097 of stuur een e-mail naar info@fotokadersonline.be.