Geef een fotokader kadoFoto-idee voor Valentijnsdag

Categorieën: Nieuwe fotokaders
Geplaatst: Januari 25, 2016
Geef een fotokader kadoFoto-idee voor Valentijnsdag


Valentijnsdag komt er binnenkort weer aan, dus nu is de perfecte tijd om alvast te denken aan een leuk kado voor je (potentiële) geliefde. Iets dat jullie verbindt is altijd een goed idee en het ideale item daarvoor is een fotokader met een romantische afbeelding.De dag van de liefde biedt altijd een fantastische mogelijkheid om je geliefde te laten zien hoeveel je van hem/haar houdt. Er zijn vele mooie fotokaders die je als Valentijnskado kunt geven. De Twin Heart laat met zijn dubbele hartvorm weinig aan duidelijkheid te wensen over. Wil je een duo-fotokader met een iets minder uitgesproken karakter, dan zijn de Jazz of de Chloe misschien iets voor jou. In deze aan elkaar gekoppelde fotokader kun je twee foto's naast elkaar kwijt.


Geef een fotokader kadoFoto-idee voor Valentijnsdag

Fotokader Twinheart


Memorabele vakantie

Als je een verhaal wilt vertellen – bijvoorbeeld van die memorabele vakantie die je samen hebt gemaakt (of met je potentiële lover zou willen maken!) – is een multi-fotokader the way to go. Zo zijn er bijvoorbeeld de fotokaders Grand Village en Kerry die plaats bieden aan een serie foto's van achtereenvolgens negen en twaalf exemplaren.


Geef een fotokader kadoFoto-idee voor Valentijnsdag

Fotokader Grand Village


Drie foto's

Tussen de voorgaande twee extremen in zijn er ook nog legio mogelijkheden, bijvoorbeeld met de multi-fotokader Kerry die plaats biedt aan drie foto's boven elkaar. Je ziet, mogelijkheden te over om je fantasie op een (multi-)fotokader los te laten en de boodschap van jouw liefde over te brengen.