op deze pagina vindt u al onze fotokaders welke op maat te bestellen zijn. klik hieronder op een fotokader naar keuze en vul op de productpagina uw fotomaat in. U kunt direct de prijs uitrekenen en de fotokader bestellen.
Bestel Uw Fotokader Op Maat - Maatwerk Op Hoog Niveau

Producten 1-20 van 47

2 3 4 5
Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Bestel Uw Fotokader Op Maat - Maatwerk Fotokaders

Het bestellen van een kader op maat is een idee wanneer uw fotomaat afwijkt van de standaard foto formaten. Een fotokader op maat wordt speciaal in ons magazijn voor u gemaakt volgens de door u opgegeven formaten. Doordat wij de optie bieden voor het bestellen van fotokaders op maat zijn de mogelijkheden eindeloos. Voor wie bijvoorbeeld een afwijkende foto formaat heeft en liever niet met een passe-partout inlijst is dit de ideale oplossing. Doordat wij de kaders zelf fabriceren kunnen wij de prijzen laag houden.

Hoe bestelt u nu precies een fotokader op maat?

Als u hieronder op een van de kaders naar keuze klikt, dan kunt u vervolgens uit 2 opties kiezen. Optie 1 is als u de fotokader wilt bestellen voor een standaard formaat foto. Optie 2 is als u de kader op maat wilt bestellen. U klikt dan op de button "Maatwerk Bestellen". Vervolgens verschijnt er een invulveld waarin u de lentgte en breedte van uw foto ingeeft. Vervolgens kunt u direct de prijs uitrekenen en de maatwerk kader bestellen. Zo eenvoudig is het!

Let op: Op fotokaders op maat zit een iets langere levertijd. Houdt u aub rekening met 1 dag extra levertijd.