Randloze fotokaders kopen

U heeft gekozen voor een randloze fotokader, ook wel randloze wissellijst genoemd. De voordeligste manier voor al uw inlijstingen. Dit type fotokader is verkrijgbaar in 2 varianten: met helder glas of met anti reflectieglas

Welke variant kunt u het beste kiezen?

Dit hangt sterk af van de plek waar u de randloze kaders gaat ophangen. Heeft u veel lichtinval op de plek waar u de fotokader gaat plaatsen, neem dan een randloze fotokader met anti-reflectie glas. Veruit de meest verkochte is toch de versie met helderglas. Ook qua prijs is deze goedkoper.

Snel en eenvoudig uw foto inlijsten? Kies dan voor een Randloze fotokader!

Door uw foto's met een randloze lijst in te verfraaien kunt u een unieke uitstraling bieden aan uw foto’s die op geen enkele andere manier te bereiken is. Doordat er geen rand om de lijst zit, is de focus echt volledig gericht op de foto of afbeelding in de kader. De verschillende fotokaders van diverse materialen hebben natuurlijk allemaal zo hun charme, maar op deze manier is het puur en alleen de foto die de volledige aandacht krijgt die het verdient. Er is geen rand aanwezig die voor afleiding kan zorgen of een bepaalde sfeer kan oproepen, maar het zijn slechts enkele ophangclips die de rand markeren. Uiteraard is er gebruik gemaakt van de meest professionele materialen waardoor de foto’s uitstekend tot hun recht komen.

Vereenvoudig het wisselen van foto's met randloze fotokaders.

Wanneer een fotokader randloos is, is het voor u eenvoudiger om foto's in de lijsten te vervangen. Zo kunt u deze eventueel nog eens wisselen en op die manier verschillende exemplaren presenteren in deze kwalitatieve fotolijsten. Wanneer u de wissellijsten randloos kiest is het daarbij mogelijk om zelf te bepalen welk glas er wordt gebruikt om op die manier het gewenste effect te bereiken en de foto op de juiste manier te presenteren. Zo kunt u onder andere kiezen voor een antireflectie laag of juist helderglas wanneer u er voor kiest om de fotolijsten randloos uit te laten voeren.