Origineel, veelzijdig kado

Een mooi fotokader voor moederdag

Categorieën: Nieuwe fotokaders
Geplaatst: April 22, 2016


Het is alweer bijna Moederdag. Zondag 8 mei 2016 worden de moeders weer in het zonnetje gezet. Een geschikt kado bedenken is best lastig, maar een fotokader is altijd goed. Je kunt er immers vele kanten mee op.Met een fotokader voor moederdag kun je uiting geven van gevoel voor die bijzondere vrouw in jouw leven. Uiting van je liefde, een herinnering aan dat bijzondere gedeelde moment of laat een geschikte foto of afbeelding inlijsten waarvan je weet dat zij dat mooi vindt. Een fotokader die gevuld is met bijvoorbeeld een waardebon om haar op die manier te verrassen met bijvoorbeeld een leuk uitstapje. Want hoe leuk is het om je moeder in de toekomst ergens mee naar toe te nemen, een leuke stedentrip of een avondje naar een musical of concert? Lijst dan een geschikte foto in en geef die dan kado. Of geef deze een speciale plaats; dat maakt het extra leuk om er naar uit te kijken.


Vele soorten fotokaders

Als de inhoud van de fotokader bekend is, kun je ook met het soort fotokader alle kanten op. Van trendy houten fotokaders in retrolook tot keurig afgelakte exemplaren en van industrieel strakke aluminium fotokaders tot speelse kunststof kaders in allerlei kleuren.


Uiteenlopende formaten

Ook met de verschillende formaten fotokaders zijn er altijd wel exemplaren te vinden die bij jouw specifieke wens passen. Ze zijn er op zakformaat tot posterformaat van tot wel 70 x 100 cm. Met de grotere formaten kun je zelfs een complete fotocollage voor je moeder maken. De mogelijkheden zijn eindeloos, dus met fotokaders als kado kun je meerdere moederdagen vooruit.