Op deze pagina vindt u al onze fotokaders 15x21 (din a5) cm. Deze zijn dus geschikt voor een foto van 15x21 (din a5) cm. De glasmaat is dus 15x21 (din a5) cm.
Links op de website kunt u uw keuze verder specificeren op materiaal, kleur, prijs etc.

Producten 1-20 van 51

2 3 4 5
Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Fotokader A5 - 15x21 cm

Bent u op zoek naar een fotokader A5 ? Wij hebben een gigantisch aanbod in fotokaders voor uw foto van 15x21 cm. Een fotokader A5 vindt u van houtaluminiumkunststof maar bijvoorbeeld ook in een verzilverde versie. Een fotokader A5 wordt meestal gebruikt voor portretfoto's welke u dan staand in een kast plaats of op een tafel.
Alle fotokaders A5 zijn voorzien van een standaard en ophangsysteem. Lees hiervoor de omschrijving van elk product. Alle A5 cm formaten zijn voorzien van glas. Alle fotokaders van dit formaat kunnen zowel horizontaal als verticaal worden opgehangen en neergezet.

Bekijk hieronder ons zeer ruime aanbod geschikt voor uw foto van 15x20. Links op de website kunt u verder zoeken op materiaal, prijs, kleur en soort.

Wist u dat een fotokader A5 is exact de helft van een fotokader A4? En een fotokader A4 is weer exact de helft van een fotokader A3.