We lopen er allemaal wel eens tegenaan. Je zoekt een leuk en origineel cadeau voor een vriend, vriendin, familie of collega. Maar wat is leuk om te geven?
Wanneer gebruikt u nu een passe-partout?

Wat denkt u van een fotokader met daarin een persoonlijke foto van u en de jarige? Het geven van een fotokader is bij uitstek een cadeau waar iemand vaak aan herinnert wordt. Het komt namelijk ergens in huis te staan of wordt opgehangen aan een muur. Elke keer dat deze persoon er langs loopt en zijn oog op de fotokadert laat vallen herinnert dat hem of haar aan een gebeurtenis waar de nodige herinneringen aan kleven.


Wij van FotokaderOnline hebben een gigantisch aanbod aan bijvoorbeeld portretkaders. Of wat dacht u van een mooie wat grotere fotokader met daarin een passe-partout. Wij hebben de mogelijkheid om bijvoorbeeld een op maat gemaakte passe-partout te leveren in uw fotokader. Op deze manier kunt u bijvoorbeeld 2 of meer foto’s in 1 lijst presenteren. Als het ware wordt het dan een collage in een fotokader.


Wilt u nu meer weten over het maken van een passe-partout op maat en kleur, klik dan hier. Of wilt u gewoon eens ons assortiment bekijken met portretlijsten dan vindt u hier ons uitgebreide aanbod.


Alle bestellingen worden GRATIS verzonden vanaf 50 euro.


Op dit moment loopt er tevens een korting van 10% op alle producten. Deze korting is reeds verwerkt in de nu geldende website prijzen.