Een ongebruikte muur inrichten met een fotokaderwandFotokadermuur naast de trap

Categorieën: Nieuwe fotokaders
Geplaatst: September 21, 2015
Een ongebruikte muur inrichten met een fotokaderwandFotokadermuur naast de trap


De trap muur is vaak een plek in huis die bij het inrichten niet wordt meegenomen. Simpelweg omdat je er niet aan denkt of omdat het een 'moeilijke' muur is. Met fotokaders kun je de muur bij de trap echter prachtig decoreren.


Een fotokadermuur of een foto wand is helemaal hip. Mensen plaatsen groepen kaders in de woonkamer, maar ook muren in de slaapkamer en zelfs op het toilet zijn hiervoor heel geschikt. Je kunt op deze wijze mooie dingen laten zien en zo je huis nog persoonlijker maken of een wand vol dierbare herinneringen maken. Hoewel men de trapmuur bij het inrichten van de woning vaak vergeet, is deze voor een wand met fotokaders juist heel geschikt. Je kunt mooi met de diagonale lijn spelen en zo wordt u elke keer als u op de trap loopt weer aan uw mooiste momenten herinnerd.


Tips

Het samenstellen van een fotokadermuur is best wel lastig – daarom geven wij u wat tips. Zorg voor een evenwichtig geheel van fotokaders. Verschillende formaten gebruiken ziet er leuk uit maar is snel rommelig. Probeer dit te voorkomen door een patroon in de serie fotokaders te maken, zie bijgaande animatie van mogelijke opstellingen van fotokaderwanden. Houd verder rekening met de kleuren in het trappenhuis, dus gebruik lichte fotolijsten in een donker trappenhuis en vice versa. Ook is het mogelijk om af te wisselen met de materialen van de fotokaders. Er zijn fotokaders van nieuw ogend hout, maar ook van hout in een nostalgische look. Daarnaast zijn er kunststof fotokaders in de meest uiteenlopende kleuren en kaders van aluminium of van glas. Denk van tevoren goed na over wat je wilt laten zien en de sfeer die je wilt creëren. Op die manier heeft u lang plezier van uw fotokadermuur in het trappenhuis.


fotowand trap

fotowand trap

fotowand trap

[foto's afkomstig van Interiorinsider.nl