Welke soorten fotokaders bestaan er ?

Op fotokaders gebied bestaan er vele soorten. In onze webshop vindt u bijvoorbeeld vele fotokaders voor enkele foto's. Ook verkopen wij een breed scala aan multi fotolijsten. Multikaders zijn lijsten waarin u meerdere afbeeldingen kwijt kunt.
Speciaal voor uw portret foto's verkopen wij mooie portretkaders. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende materialen. Bijvoorbeeld in een verzilverde variant.

Erg populair zijn onze aluminium kaders. Deze zijn bij ons verkrijgbaar in vele maten en kleuren. Aluminium fotokaders zijn tijdlloos en daardoor zeer geliefd.
Een andere mogelijkheid zijn onze houten fotokaders. Ons aanbod is veruit het grootst in het materiaal hout. Deze zijn verkrijgbaar in diverse maten en kleuren.

Een andere mogelijkheid is bijvoorbeeld een kader in het vierkant. Of wat dacht u dan van een glazen fotokader. Verkrijgbaar met helderglas of anti-reflectieglas.

Welke fotokader past nu het beste bij u ?

Deze vraag wordt beantwoord door uw persoonlijke voorkeuren en natuurlijk is uw interieur ook erg bepalend voor het materiaal fotokader dat u koopt. Hout past bijvoorbeeld erg goed in een wat klassieker huis. Aluminium past weer meer in een modern en strakke leefomgeving. 

Mocht u nog vragen hebben over uw keuze met betrekking tot welke fotokader het beste bij u past, neem dan gerust contact met ons op.