Producten 1-20 van 114

2 3 4 5
Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Houten fotokader: alle kleuren en maten

Wij zijn er sterk van overtuigd dat de juiste kader absoluut het verschil maakt. Bij Fotokadersonline.be vindt u een breed scala aan fotokaders in verschillende materialen, afmetingen  en kleuren. Geen enkel ander materiaal straalt zoveel sfeer uit als hout. De houten fotokader is leverbaar in een groot aantal houttinten en past in elk type interieur. Naast standaard formaten beschikken wij ook over maatwerk houten fotokaders, zodat u afwijkende foto formaten ook eenvoudig kunt inlijsten. Bovendien kunnen veel van onze fotokaders geleverd worden met bijpassende passe-partout.

 

Verder op deze pagina vindt u ons grote stock aan stijlvolle houten kaders  van de allerbeste kwaliteit. De kaders zijn er  in verschillende kleuren en formaten: er is voor ieder wat wils. Bestel vandaag nog uw ideale houten fotokader voor uw foto.

De kleur is erg belangrijk

De keuze van de fotokader is uiteraard een kwestie van persoonlijke interesse, maar u dient wel rekening te houden met de stijl van het interieur en de kleur van de foto en de kader. In onze webshop vindt u betaalbare fotokaders in diverse kleuren en soorten, zodat er altijd een passend exemplaar voor u bij zit. Onze houten kaders zijn verkrijgbaar in veel kleuren: van klassiek eikenhout tot zilver of goud. De keuze van de kleur lijkt onbelangrijk, maar maakt daadwerkelijk het grote verschil. De kader wordt namelijk gebruikt om details in de foto te belichten, maar moet ook bij de rest van het interieur passen. 

 

Houdt u van modern of strak? Kies dan voor een zwarte houten fotokader om eenheid te krijgen. Kan uw interieur wel iets nieuws gebruiken? Creëer dan een contrast door voor een andere stijl voor de kader te kiezen. Bovendien is het mogelijk om meerdere fotokaders bij elkaar te combineren. 

Het formaat van de fotokader

Heeft u een foto die u graag wilt inlijsten? Bij Fotokadersonline bieden we elke houten fotokader aan in verschillende afmetingen. Deze fotokaders kunt u altijd op meerdere manieren gebruiken: zowel in de breedte als in de hoogte. Door middel van de filters  aan de linkerkant van de website zoekt u specifieker op bijvoorbeeld kleur of formaat. Populaire formaten zijn bijvoorbeeld 13x18, 30x40 en 50x70, maar ook voor minder populaire formaten bieden wij voldoende houten kaders. Bovendien kunt u de zoektocht verder uitbreiden door een gewenste kleur, merk en prijs aan te vinken. 

Welke houten fotokader past bij mijn foto?

Het kiezen van de juiste houten fotokader is niet makkelijk. Moet de fotokader perfect bij de foto passen? Of wilt u graag een contrast creëren? Omdat houten fotokaders in verschillende kleuren en stijlen te vinden zijn, zit de perfecte kader er gegarandeerd voor u bij. Wilt u een zwart-wit foto inlijsten? Koop dan een klassiek zwarte houten fotokader, zodat uw foto nog meer wordt geaccentueerd. Een zwarte kader creëert contrast en diepte, terwijl een wit variant rust uitstraalt. Houdt u meer van natuur- en aarde kleuren? Dan is onze klassieke eikenhouten lijst een juiste optie. Maar u kunt vanzelfsprekend ook voor een fotokader in de kleur goud of zilver kiezen voor een extra chique uitstraling. De mogelijkheden zijn te veel om op te noemen.. 

Een houten fotokader op maat kopen

Naast onze standaard formaat fotokaders bieden wij tevens de mogelijkheid om een houten fotokader op maat te bestellen. Perfect voor als uw foto een speciaal formaat heeft. Het kopen van een fotokader op maat is heel simpel: kies een mooie fotokader naar wens en vul dan op de productpagina uw speciale fotomaat in. Onze tool rekent direct de prijs uit en vervolgens kunt u de kader direct in uw winkelmand plaatsen.