Unieke fotokader ideeën

Categorieën: Nieuwe fotokaders
Geplaatst: Maart 02, 2021

Omdat foto's zo'n essentieel onderdeel van ons leven zijn en meestal in onze huizen worden getoond, is het leuk om ze in meer dan alleen een gewoon kader te plaatsen. Uw foto's een uniek kader geven is niet alleen een mooie manier om uw herinneringen weer te geven, maar het helpt ook om het verhaal achter de foto's te vertellen, wat het belangrijkste onderdeel is. Hier zijn leuke en originele ideeën om uw foto's op een unieke manier in te kaderen. 

 

Houten fotokaders

Maak de foto's perfect en voeg iets extra's toe aan uw gewaardeerde foto's met een prachtige houten fotokader. Houten lijsten of massief houten fotokaders worden geleverd met een matte afwerking en zijn perfect voor uw huis of kantoor. Ze kunnen worden opgehangen aan een muur of ze kunnen vrij op een tafel of bureau staan. De foto's voor deze kaders kunnen eenvoudig worden verwisseld door de lipjes aan de achterkant van het kozijn op te tillen, de nieuwe foto op het glas te plaatsen en de achterkant te vervangen door de ingevoegde foto.

 

Multi fotokaders

Waarom kiest u niet voor een kader met multi fotokaders voor een collage-effect van al uw dierbare herinneringen om de gang op te knappen? Ga creatief te werk en hang meerdere multi fotokaders op voor een uniek galerie-effect of plaats ze gewoon boven op uw bureau, meubel en dienblad om de mensen die u dierbaar zijn met trots en stijl te laten zien. Multi fotokaders bestaan in alle maten en speciale vormen. U kan zelfs uw multi fotokaders op maat laten maken, zodat al uw dierbare foto’s hun plekje in huis krijgen! 

 

Moderne digitale fotokader

Door de technologische vooruitgang is het digitaal aspect onmisbaar, zelfs in de wereld van fotokaders. Ze tonen uw foto's op de manier waarop u ze wilt weergeven. De foto's worden voortdurend veranderd. Digitale fotokaders zien eruit als miniatuur computerschermen. Het heeft een Lcd-scherm dat veel verschillende foto's in een diashow toont. Ze zijn ook in staat om meer dan alleen foto's weer te geven. Ze zijn in staat om muziek- en videobestandsformaten te ondersteunen. Mogelijk kunt u zelfs bestanden van uw e-boek laten weergeven. Een digitaal fotokader is geweldig voor meerdere foto's, en wordt geleverd met een ondersteunende standaard.