Door foto's op te hangen, creëer je thuis een persoonlijke sfeer en gelegenheden om dierbare herinneringen op te roepen. Het mooie is dat je met de verschillende soorten fotokaders extra bijzondere decoraties kunt maken.Vintage is in en niet alleen voor meubels en kleding. Ook vintage fotokaders zijn zeer geschikt om in huis een ruige sfeer op te roepen. Speel op het uiterlijk van de kaders in door er zwart-wit foto's in te plaatsen of beelden van een industriële of stadse omgeving.


fotolijst vintage


Heeft je huis meer een Franse of Engelse inrichting, dan passen deze barokke fotokaders daar perfect bij. Het traditionele van deze fotokaders zorgt beslist voor extra charme in je huis.


fotolijst barok

Gevierd ontwerper Piet Hein Eek heeft sloophout op de kaart gezet. De door hem gecreëerde sfeer doet het ook ontzettend goed met fotokaders.


fotolijst sloophout

Het klinkt gewaagd, maar door totaal verschillende fotokaders samen te hangen, bijvoorbeeld in een collage (fotomuur), kun je ook een verrassend mooi effect krijgen. Het mooie aan fotokaders is verder dat je ze zo makkelijk kunt wisselen. Op deze manier creëer je eenvoudig een totaal ander gevoel in huis. Iedere keer opnieuw. En je hoeft er niet per se foto's in te plaatsen. Met andere afbeeldingen, zoals posters, of je favoriete plaatjes uit tijdschriften kun je je huis ook een persoonlijke noot geven en een decoratief element toevoegen.