Modern, praktisch en duurzaamKunststof fotokaders van Walther

Categorieën: Nieuwe fotokaders
Geplaatst: Februari 03, 2017
Modern, praktisch en duurzaamKunststof fotokaders van Walther


Kunststof fotokaders zijn niet alleen mooi maar ook veelzijdig. Ze zien er modern uit, maar het materiaal maakt ze ook duurzaam en handzaam in gebruik. De Duitse firma Walther Design is een van de toonaangevende producenten van kunststof fotokaders.






Kunststof is als productiemateriaal zeer veelzijdig. Je kunt er alle kanten mee op. Het is dan ook niet verbazingwekkend dat Walther Design een enorm assortiment in huis heeft met een enorme keuze uit kleuren, formaten en soorten fotokaders. Die zijn bovendien zo afgewerkt dat ze ongevoelig zijn voor krassen en andere beschadigingen. Meer belangrijke kenmerken van de fotokaders van Walther Design zijn een stabiel ophangsysteem en een praktisch sluitsysteem.


Groot gebruiksgemak

De kunststof fotokaders van Walter zijn wissellijsten met een groot gebruiksgemak. Ze vormen een ideaal decor voor uiteenlopende afbeeldingen met bijvoorbeeld een bonte of juist een strakke inhoud, kunst, diverse soorten schilderwerk, tekeningen of officiële documenten. Alle kunststof kaders zijn zeer geschikt voor passe-partouts. Hiermee kun je een contrast aanbrengen waarmee je de inhoud nog meer kunt accentueren. Ook biedt een passe-partout de mogelijkheid om een van zichzelf niet passende afbeelding toch netjes in een lijst te plaatsen.


Helder glas

Helder glas is de beste bedekking voor afbeeldingen in kunststof fotokaders en dit is dan ook de soort die Walther Design uitsluitend toepast. Daarnaast is het goed om te weten dat alle kunststof kaders tot en met het formaat 20x30 centimeter voorzien zijn van een standaard. Deze kaders kun je via het ophangsysteem dus niet alleen ophangen, maar ze zijn hierdoor eveneens – zowel verticaal als horizontaal - staand te gebruiken, bijvoorbeeld op een schouw, kast of vensterbank. De grotere formaten fotokaders (40x50 cm) zijn zelfs voorzien van een galerie-ophangsysteem waarmee waterpas ophangen in een handomdraai is gebeurd.


In een volgend blog laten we de verschillende kunststof fotokaders van Walther Design voorbij komen.


Modern, praktisch en duurzaamKunststof fotokaders van Walther