Sterk, mooi en praktischAluminium fotolijsten hebben veel voordelen

Categorieën: Nieuwe fotokaders
Geplaatst: April 05, 2016
Sterk, mooi en praktischAluminium fotolijsten hebben veel voordelen


Aluminium is een van de meest geliefde grondstoffen voor fotokaders. In dit artikel behandelen we een aantal kenmerken en voordelen van deze veelzijdige lijstensoort.







Vrijwel alle lijstenfabrikanten hebben vanwege de enorme vraag, die voortkomt uit de vele voordelen van het materiaal, aluminium fotokaders in hun assortiment. Aluminium is heel veelzijdig en kent veel toepassingen. Iedereen gebruikt bijvoorbeeld regelmatig aluminiumfolie om spullen/levensmiddelen in te bewaren. Er worden al sinds jaar en dag autowielen van gemaakt en autofabrikanten gebruiken aluminium zelfs voor de toepassing in carrosserieën.


Laag gewicht

Een belangrijk voordeel van aluminium is het lage gewicht. Deze eigenschap is zeker voor fotolijsten erg belangrijk, hoe groter de lijst, hoe belangrijker een laag gewicht is. Een aluminium fotolijst is degelijk en kan wel tegen een stootje, dus kun je tijdens het ophangen of verhuizen gerust een keer stoten. Ook is aluminium makkelijk schoon te maken; gewoon een vochtige doek erover heen halen. Nóg een voordeel: aluminium roest niet.


Sterk, mooi en praktischAluminium fotolijsten hebben veel voordelen

Mode

Ook modisch doen aluminium fotokaders het prima. Met hun metaalachtige uiterlijk en vaak strakke ontwerp passen ze precies in de populaire industriële look. Daarnaast hebben ze een bepaalde gedistingeerde uitstraling waardoor ze in iedere woon- of kantooromgeving passen. Nieuwsgierig geworden? Kijk dan een rond in onze webwinkel. Het aanbod aluminium fotokaders is enorm.