Voordelig, veelzijdig en veel keuzeKunststof fotokaders populair

Categorieën: Nieuwe fotokaders
Geplaatst: Maart 10, 2016
Voordelig, veelzijdig en veel keuzeKunststof fotokaders populair


Kunststof fotokaders zijn niet voor niets heel populair. Er is ontzettend veel keuze uit kleuren, formaten en design en verder zijn ze nog eens voordelig ook.Wij hebben een groot aantal kunststof fotokaders in ons assortiment. We leveren deze in allerlei kleuren zoals rood, zwart, blauw, zilver en goud. Fotokaders Galeria en New Style zijn beschikbaar in meer dan tien formaten variërend van 10 x 15 centimeter (al vanaf 5,95 euro) tot maar liefst 60 x 90 centimeter, het zogenaamde posterformaat. Dit formaat is is zeer geschikt voor uw favoriete filmposter, als grote fotocollage of een mooie vergrote foto.


Portretlijsten

De veelzijdigheid van kunststof maakt dat het uiterlijk van dit soort fotokaders zeer uiteenlopend is. Aan de ene kant is er de strakke, minimalistische variant in de vorm van plexiglas, zoals de Mascagni Transparant Plexi (eveneens leverbaar in verschillende formaten). De portretlijsten Cole en Green hebben een kunststof lijst opgebouwd uit imitatie-edelstenen die ze een glinstering geeft. Ook de portretlijst Lille is versierd met vrolijk gekleurde sierstenen voor een bont en feestelijk effect.


Voordelig, veelzijdig en veel keuzeKunststof fotokaders populair

Glas

Wij leveren bovenstaande fotolijsten vrijwel allemaal met glas waardoor uw foto het beste tot zijn recht komt (behalve de plexiglas fotolijst (daarbij zijn het 'glas' en de lijst één). Daarnaast hebben de meeste varianten niet alleen één of meerdere ophangpunten, maar zijn ze ook voorzien van een staander, zodat er drie manieren zijn om een foto te plaatsen of op te hangen.