Als in jouw kinderkamer de jongens van Take That je tegemoet lachten, hoef je je daarvoor niet te schamen. De bandleden van de toenmalige boyband zijn gegroeid, net als jijzelf en zij zijn nog steeds in de muziekwereld aktief. Dus, geef die oude poster een tweede leven en plaats deze in een geschikte fotokader.Als je destijds voor Iron Maiden of Slayer ging, is dat nu helemaal hip. Slechts je zeventienjarige dochter zou zich bij de ingelijste iron Maiden-poster in de huiskamer wel eens ongemakkelijk kunnen voelen, omdat haar 'Berry' daar ook helemaal weg van is.


Onderscheiden

Het is dus helemaal oké om als volwassene de posters van je jeugdhelden op te waarderen met een fotokader. Juist daarmee onderscheid je je van de jeugd. Zelf kwakte je immers de posters waarschijnlijk met plakband aan de muur. Liefst nog scheef ook om je dwarse instelling te benadrukken.


Juiste fotokader bij de poster

Het is dus wel de bedoeling de juiste fotokader bij de poster te zoeken. Bijvoorbeeld een aluminium fotokader met een high-tech uitstraling voor de Iron Maiden poster of om de poster van die bijzondere sportauto uit je jeugd in te lijsten. Een glanzend zwarte of witte kunststof fotokader is hiervoor ook uitermate geschikt.