De houten fotokaders van het Duitse Walther Design hebben een natuurlijke en warme uitstraling. Bovendien maakt de houtnerf iedere fotokader uniek. Dit is het tweede blog met het grote aantal houten fotokaders van Walther Design. Hier vindt u de zeven andere houten kaders.


Barok

Zoals de naam wellicht al doet vermoeden wordt de houten fotokader Barok gekenmerkt door een sierlijk motief. De ornamentering en het gekerfde profiel geven deze lijst een chique uitstraling. Fotokader Barok is leverbaar in wit, zwart en een natuurlijke tint.Rokoko

Zo mogelijk nog rijker versierd als Barok is de houten fotokader Rokoko. Deze opvallende fotokader heeft aan de voorkant prachtig gevormde ornamenten en gezien van opzij enkele kerven in het profiel. Rokoko is leverbaar in vier kleuren: champagne, crème, bruin en zilver. U kunt kiezen uit zes formaten en de kaders kunnen met een passe-partout worden geleverd.


Fashion 3D

Het anderhalve cm brede blokprofiel van de houten fotokader Fashion 3D is verkrijgbaar in zes actuele kleuren. Het oppervlak is mat, zodat deze fotokader automatisch de aandacht op de inhoud vestigt. Bijzonder aan Fashion 3D, en waar de naam de toevoeging 3D aan ontleent, is de extra binnenlijst. Hiermee kun je de foto binnen de lijst ook nog eens inlijsten. Ideaal voor een extra wow-effect.


Unique 2

De fotokader Unique 2 is van massief hout gemaakt afkomstig van Italiaanse lijsten. Hij is 3,4 cm breed, gekerfd en voorzien van een matte laklaag met aan de binnenzijde een parelstructuur. Leverbaar in crèmewit en donkerbruin in de formaten 13x18 tot 40x50 cm.Unique 5

Unique 5 heeft een 2,4 cm brede rechthoekig kader met een geborsteld oppervlak in metallic look. Leverbaar in vijf metallic tinten: zwart, champagne, staal, koper en zilver. Deze klassieke houten fotokader past in elk interieur en is leverbaar in een diverse formaten.


Unique 7

De hoogwaardige houten fotokader Unique 7 is 2 cm breed. Unique 7 is duidelijk herkenbaar aan een de strepen van de houtnerf die de natuurlijkheid van deze fotokader onderstrepen.


Unique 8

De massief houten fotokader Unique 8 heeft een 2,8 cm breed naar binnen aflopend profiel in metallic look. Er zijn vijf metallic kleuren beschikbaar in de formaten 13x18 tot 50x70 cm.