Het is elk jaar weer een uitdaging om een leuk cadeau te verzinnen voor jaarlijks terugkerende in-het-zonnetje-zet-dagen zoals moeder- en vaderdag. Met een mooie fotokader kun je echter alle kanten uit. Er is keus genoeg! We geven wat voorbeelden.


Met een geschikte fotokader+inhoud maak je een cadeau persoonlijk. Wat dacht je van een fotokader met daarin kunst die je vader aanspreekt, of zoek een afbeelding die hij mooi vind – zoals bijvoorbeeld een landschap, zijn favoriete sport of hobby – of juist een fotokader met daarin een leuke plaat van een gedeelde herinnering. Een ander leuk idee is om in de fotokader een afbeelding te plaatsen van een activiteit die je samen met je vader hebt gepland of in de toekomst nog samen zou willen doen, zoals een concert bezoeken van zijn favoriete artiest, bungeejumpen of een stedetrip.


De juiste sfeer

Het leuke is dat je met de vele verschillende soorten fotokaders je cadeau precies de juiste sfeer kunt meegeven. Er zijn grote en kleine fotokaders en zelfs kaders met bijzondere vormen. Wees origineel en maak een collage. Hiervoor kun je een grote fotokader vullen met meerdere foto's. Het geheel kun je aankleden met een op maat gemaakt passe-partout. Maak tenslotte een bewuste keus voor het materiaal waar de fotokader van gemaakt is: kunststof, aluminium, glas of sloophout voor een vintage look.


Klik hier voor inspiratie.