Mocht een foto niet passen of wilt u een speciaal effect creëren dan is het aanschaffen van een passe-partout een mooie mogelijkheid. Een passe-partout is een kartonnen frame die in veel gevallen tussen de kader en de foto wordt geplaatst. Hierdoor ontstaat er in de fotokader een mooie rand.

 


 

De belangrijkste voordelen van een passe-partout:

 

-     Door de passe-partout wordt de foto en of de afbeelding extra benadrukt

-     De passe-partouts zullen niet snel verkleuren, door bijvoorbeeld zon

-     Door de passe-partouts heeft u meestal de keuze tussen horizontaal of verticaal ophangen van uw afbeeldingen

-     Passe-partouts kunnen zorgen voor meer diepte van uw afbeelding

-     Beschermd uw foto’s of afbeeldingen

-     Bepaalde kleurnuances van uw foto’s kunnen worden geaccentueerd, zodat de foto een betere uitstraling kan krijgen

 

 

Passe-partouts zijn er in verschillende kleuren en maten. U kunt zelf de juiste combinatie fotokader passe-partout samenstellen. Probeer van uw passe-partout, uw fotokader en uw afbeelding zelf een mooi geheel te maken. 

 

              

 

De goede maat

Let goed op bij het bestellen van een passe-partout. Een passe-partout moet goed passen bij uw kader en de afbeelding of foto. Dit is afhankelijk van de binnen- en buitenmaat. We hebben voor u een lijst samengesteld, zodat u de bij uw foto of afbeelding de juiste passe-partout kunt bestellen.

Voor vragen hierover kunt u te allen tijde bij ons terecht. Ook kunt u bij ons een op maat gemaakt passe-partout laten maken. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen, zodat wij uw wensen kunnen bespreken en u advies kunnen geven.