n ons vorige blog vertelden we over de algemene eigenschappen van de kunststof fotokaders van het Duitse Walther Design. Het aanbod is enorm en biedt voor ieder wat wils. Deze blog gaat over het assortiment dat we hier de revue laten passeren.Galeria

De klassieke kunststof fotokader Galeria heeft een halfrond profiel waardoor hij breed inzetbaar is. Galeria leveren we in zeven kleuren en een groot aantal standaard maten van 9x13 tot 70x100 cm. Voor speciale wensen zijn er de galerieformaten (ideaal voor grote afbeeldingen of bijvoorbeeld een fotocollage). Bijzonder is de reeks vierkante kunststof fotokaders (van 10x10 tot 60x60 cm). Vanaf 30x45 cm heeft Galeria een breder profiel om de duurzaamheid te waarborgen.
New Lifestyle

New Lifestyle is herkenbaar aan een modern, licht gerond en vierkant profiel. Deze kunststof fotokader leveren we in elf verschillende tinten. Door de blijvend grote vraag naar deze fotokader hebben we maar liefst 20 verschillende standaard formaten in het assortiment van 10x15 tot 70x10 cm. Verder zijn er nog vier grote formaten als galerielijst en multi-fotolijsten voor drie of vijf foto's. Keus genoeg dus.


Penello

Een uitgesproken moderne kunststof fotokader, dat is Penello. Door het naar binnen toe aflopende profiel zet Penello de inhoud als het ware in de schijnwerpers. Wij leveren deze zeer populaire fotokader in formaten variërend van 10x15 tot 40x50 cm en beschikbaar in zeven kleuren.
Trendstyle

Val je voor het halfronde profiel van fotokader Trendstyle dan kun je kiezen uit een palet van maar liefst twaalf kleuren. Formaattechnisch zijn er vijftien mogelijkheden van 10x15 tot 70x100 cm plus een galerieformaat met een bijzonder passe-partout. Dit kan naar wens zowel horizontaal als verticaal worden ingezet. En biedt daarmee veel creatieve speelruimte.

ReStyle

Walther Design levert de kunststof fotokader ReStyle in de vier klassieke tinten zwart, zilver, champagne en staal. ReStyle is herkenbaar aan een mat geborsteld oppervlak en een smal, hoekig en naar binnen aflopend profiel. Er is een hele serie formaten beschikbaar van 10x15 tot 50x70 cm. Vanaf 13x18 cm is deze kunststof fotokader bovendien standaard voorzien van een passe-partout met een schuin afgewerkte rand die de inhoud nog meer accentueert.
Classic Style

De serie Classic Style kunststof fotokader is voorzien van een afgerond profiel met aan de binnenkant een zilveraccent. U kunt kiezen uit zes kleuren en zes formaten van 10x15 tot 40x50 cm.