Nieuw in het assortiment, Nederlands fabrikaatHouten fotokader Santos

Categorieën: Nieuwe fotokaders
Geplaatst: Maart 16, 2017
Nieuw in het assortiment, Nederlands fabrikaatHouten fotokader Santos


Fotokaders heeft een bijzonder nieuw product aan haar assortiment toegevoegd. De serie houten fotokaders van Santos is niet alleen van hoge kwaliteit, maar wordt ook in Nederland met de hand gemaakt.







Deze prachtige houten fotokaders Santos zijn bijzonder omdat ze afkomstig zijn van een sociale werkplaats, waardoor een kwetsbare groep mensen betrokken blijft bij onze maatschappij. Deze fotokaders worden gekenmerkt door een profiel van maar liefst vier centimeter breed. Houten fotokader Santos is er in serie moderne kleuren waaronder eiken, grijs, mat zwart, beton, truffel en wit. Diverse exemplaren zoals Santos bruin en crème, hebben een ruige vintage look. Fotokaders levert deze kaders van Santos in een grote diversiteit aan formaten van 10x15 cm tot 60x90 cm. Verder is Santos leverbaar in A2-, A3- en A4-formaat. Deze grotere afmetingen zijn bijzonder geschikt voor het maken van een fotocollage. Met de vele kleine exemplaren kan de gebruiker zijn creativiteit uitleven op een fotokadermuur.


Handige ophangpunten

Alle formaten van de Santos fotokaders zijn voorzien van handige ophangpunten waarmee ze makkelijk aan een muur te bevestigen zijn. Daarnaast hebben de formaten tot en met A4 (21x27,9 cm) tevens een standaard om ze horizontaal of verticaal neer te zetten, bijvoorbeeld op de vensterbank, een bureau of op een (nacht)kastje.


Nieuw in het assortiment, Nederlands fabrikaatHouten fotokader Santos