De design modellen bieden iedere foto de uitstraling die het verdient. Iedere foto is uniek en verdient daarmee een prachtige plaats binnen het interieur. De verschillende fotolijsten passen echter niet altijd even goed bij de huidige inrichting, maar dit geldt zeker niet voor onze design modellen. Deze zijn stuk voor stuk ontworpen om perfect aan te sluiten bij de huidige uitstraling van uw interieur en op die manier ook daadwerkelijk van toegevoegde waarde te zijn.

Onze design fotokaders worden allemaal geleverd met een passe-partout en een prachtige velours afwerking aan de achterzijde. Ondanks de relatief lage prijs haalt u op deze manier fotolijsten in huis die op een zeer nette manier zijn afgewerkt. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van de meest professionele materialen en kunt u daarom jaren doen met de verschillende lijsten en werkelijk alle kanten op met de beschikbare design modellen.

Een van onze topmodellen is de serie Jersey, die in verschillende formaten en uitvoeringen leverbaar zijn. Klik hier om een keuze te maken uit alle design modellen van Fotokadersonline.