Randloze fotokaders – de nieuwe trend

Categorieën: Nieuwe fotokaders
Geplaatst: Mei 31, 2021

Foto's hoeven niet altijd beperkt te blijven tot alleen albums en fotokaders of als virtuele kopieën of als geheugen. Met een beetje creativiteit kunt u uw foto's de aandacht geven die ze verdienen. Met de onderstaande creatieve en vindingrijke fotoweergave-ideeën kunt u afscheid nemen van de algemene fotokaders en mee zijn met de nieuwe randloze fotokaders trend!

Klemmen als fotokader

Klemmen of ‘randloze kaders' kunnen worden gebruikt om posters, foto's, certificaten en andere kunstwerken te tonen. Ze hebben geen zichtbare rand, wat betekent dat uw mooie kunst- of familiefoto's centraal staan. Daarnaast worden elk van de klemmen snel gemonteerd, zonder dat er gereedschap voor nodig is. Vervolgens zijn klemmen ontworpen om het verwisselen en ophangen van uw kunstwerk eenvoudig te maken! Hun strakke, naadloze uiterlijk past bij vrijwel alle decor- en beeldstijlen.  Op deze manier worden uw herinneringen in randloze fotokaders weergegeven. 

Herinneringen aan elkaar binden

Deze aanpak is perfect voor ruime of lege muren. Het enige wat u nodig heeft is wat touw, in principe is elke soort touw hiervoor geschikt. Kies eerst de foto's die u wilt laten hangen aan de muur. U kan verschillende foto's groeperen om ze als een set weer te geven of om een verhaal in beelden te vertellen. Verzamel vervolgens wat wasknijpers, clips of paperclips om de foto's die u wilt laten zien op hun plaats te houden. U kunt zelf bepalen hoe ver uw foto's uit elkaar of dicht bij elkaar staan, en hoeveel. Schets het geometrisch of hang ze in verschillende horizontale of verticale rijen.

Gepersonaliseerde randloze fotokaders 

Het is ook een leuk idee om een fotokader op maat te laten maken. Bijzondere foto’s verdienen een speciale plek en ook een bijzondere omlijsting. Foto’s van speciale mensen in je leven of momenten die je beleefd hebt. Dat soort foto’s verdienen wat meer aandacht. Gelukkig is het ook mogelijk om gepersonaliseerde randloze fotokader op maat te laten maken.