Welkom bij Fotokaders online!

Gratis levering vanaf €50,-
Voor 16:00 besteld, zelfde werkdag verzonden!
+31 33 2077097 (09:00 - 17:00)
Telefoon

+31 33 2077097
(09:00 - 17:00)

Een standaard passe-partout of een maatwerk passe-partout?

Wij verkopen zowel standaard passe-partouts als maatwerk passe-partouts.

Onze standaard passe-partouts zijn passe-partouts voor alle standaard kadermaten en fotomaten.
Heeft u een afwijkende kadermaat of fotomaat? Bestel dan een maatwerk passe-partout.

Wij verkopen zowel standaard passe-partouts als maatwerk passe-partouts.

Onze standaard passe-partouts zijn passe-partouts voor alle standaard kadermaten en fotomaten.
Heeft u een afwijkende kadermaat of fotomaat? Bestel dan een maatwerk passe-partout.

Voor iedere afbeelding een betaalbare passe-partout 

Fotokadersonline.be heeft geïnvesteerd in de kampioen onder de passepartout-machines. De Gunnar F1 is een computergestuurde passepartout-machine dat alle denkbare passe-partouts op maat kan snijden. Naast de uistraling die een passepartout toevoegt, is het voordeel hiervan dat uw foto's in bijzondere afwijkende formaten geschikt worden gemaakt voor betaalbare fotokaders in standaard formaten. Een flinke kostenbesparing dus !

Een passepartout is tevens ideaal om foto's – en daarmee bijzondere herinneringen – chiquer uit te laten komen. Vooral met de Gunnar F1 passepartout-machine. Je kunt het niet bedenken of de Gunnar F1 maakt het voor u: ronde, (recht)hoekige en ovale passepartouts zijn allemaal mogelijk. 
 

Verschillende kleuren passe-partouts

Dit computergestuurde wonder van techniek draait zijn hand, of liever gezegd zijn mes, niet om voor de meest ingewikkelde uitsparingen. Het is zelfs mogelijk om uit één groot passe-partoutvel meerdere uitsparingen te snijden, zodat voor bijvoorbeeld een grote kader een fotocollage gemaakt kan worden. Om dit te verwezenlijken hebben we verschillende kleuren passepartout-karton op voorraad. Zo'n fotokader of collage is ideaal als origineel (verjaardags)kado of herinneringsgeschenk. Denk maar eens aan het presenteren van al uw foto's in 1 grote kader.

Concurrerende prijzen voor uw passe-partouts

Een Gunnar F1 kost een flinke investering, maar omdat wij geen duur pand huren, kunnen we passe-partouts toch tegen scherpere tarieven maken dan lijstenmakerijen. Omdat we alles in eigen beheer doen, kunnen we bovendien op de wensen van klanten inspelen en hanteren we een zeer snelle levertijd.

Kortom voor uw maatwerk passe-partout bent u hier op het juiste adres !

Moment...