Om uw foto te omlijstenEindeloze mogelijkheden met high-tech passe-partout machine

Categorieën: Nieuwe fotokaders
Geplaatst: Februari 15, 2016
Om uw foto te omlijstenEindeloze mogelijkheden met high-tech passe-partout machine


Met een fotokader geef je een foto een speciale plek. Met een passend en origineel passe-partout kun je dierbare herinneringen nog beter uit laten komen. Fotokadersonline.be beschikt nu exclusief over een eigen, high-tech passe-partout machine. Hiermee zijn de mogelijkheden grenzeloos en kunt u uw creativiteit de vrije loop laten.







De standaard fotokader is al heel lang populair, maar de passe-partout wint snel terrein. Dat is ook niet zo gek als je bedenkt wat er tegenwoordig mogelijk is. Niet alleen verschillende soorten hoeken (ronde, hoekige, met een design) en ovale of rechthoekige passe-partouts, maar zelfs de meest ingewikkelde patronen kunnen we tegenwoordig maken. Voor grote fotokaders kunnen we uit één stuk papier zelfs meerdere passe-partouts snijden en dat biedt heel veel mogelijkheden.


Computergestuurd

Dit is allemaal mogelijk dankzij een high-tech computergestuurde passe-partout machine die wij hebben aangeschaft. Die kan de spreekwoordelijke wereld uitsnijden en kunnen we afdrukken op verschillende kleuren papier. Hiermee kunt u bij ons ruime assortiment fotokaders de passe-partout naar uw wens laten maken.


Veel goedkoper

'High-tech en computergestuurd' klinken duur en inderdaad is het apparaat kostbaar. Maar wij hebben deze aanschaf toch gedaan zodat wij exclusief aan u deze extra service willen verlenen. Verder kunnen wij veel goedkoper werken dan bijvoorbeeld een lijstenmakerijen met een kostbaar winkelpand. Daardoor bent u bij ons uiteindelijk toch veel goedkoper uit. Bovendien doen wij alles in eigen beheer en kunnen wij op al uw wensen inspelen en snel leveren.