Wil je eens iets anders geven dan het stereotype boek, die fles wijn of dat verzorgingsproduct? Leg dan eens een fotokader onder de kerstboom. Dat biedt veel meer mogelijkheden dan je op het eerste gezicht denkt.


Met een fotokader als kerstkado kun je alle kanten op. Bijvoorbeeld met de fotolijst Molise 1, die dankzij een uit meerdere lagen opgebouwde houten rand een stijlvolle eyecatcher is. Of wat te denken van een van de vele portret-fotokaders, zoals Belle Blauw. Met een multi-fotokaders, zoals Grand Village speel je in op de trend van fotocollages.


fotokader Belle Blauw

Personaliseren

Het allermooiste aan deze kado-ideeën voor Kerstmis is echter dat je een fotokader als kado makkelijk kunt personaliseren. Bijvoorbeeld door in deze kader een foto te doen van een dierbaar moment dat je samen met de ontvanger hebt beleefd. Uiteraard kun je er ook een kunstwerk of afbeelding in doen van iets waarvan je weet dat de krijger het mooi vindt. Of, nog een stap verder, wat te denken van een afbeelding in een fotokader met daarop een hint naar iets dat je graag met de ontvanger zou willen ondernemen? Beter nog: je kunt de fotokader met deze hint als aangever voor het echte kado gebruiken! Eindelijk maak je samen eens die parachutesprong waar de ontvanger al heel lang over fantaseert.


Manhattan in een fotolijst

Voor mensen die van New York houden is er iets nieuws op de markt. Met de serie Deco Glas Manhattan is er een aantal op glas geprinte afbeeldingen van The Big Apple leverbaar. Deze afdrukken zijn van zo'n hoge kwaliteit dat ze door de combinatie met glas een museale indruk geven. Heel stijlvol.


fotolijst Manhattan