Foto's en notitiebord in éénFotokader memo is ideale combi

Categorieën: Nieuwe fotokaders
Geplaatst: Februari 29, 2016
Foto's en notitiebord in éénFotokader memo is ideale combi


Een notitiebord in de keuken of op kantoor is ideaal als geheugensteuntje, voor jezelf of voor huisgenoten of collega's. Met de Fotolijst Memo kun je het notitiebord speels combineren met gedeelde herinneringen. Goed voor de teamgeest of om thuis herinneringen levend te houden, of om gemaakte afspraken onder de aandacht te brengen.







De fotokader memo heeft een totale afmeting van 40 x 50 centimeter. Er is ruimte voor zes foto's van 10 x 15 centimeter waardoor het tegelijkertijd ook een multifotokader is. Er is een goede afwisseling tussen staande en liggende foto's om het geheel levendig te houden. Bij het memogedeelte worden zes magneten geleverd waardoor er genoeg plaats is voor boodschappenlijstjes, nog meer foto's, of mooie tekeningen of knutselwerken van de kinderen.


Helder glas

De fotoruimten in de fotokaders zijn voorzien van helder glas. Dit is de beste en meest duurzame manier om foto's goed uit te laten komen. De fotokader memo is ideaal om elke keuken – van studentenhuis via starterswoning en villa tot kantoor – aan te kleden. Een goede combinatie van dierbare herinneringen en een geheugensteuntje.


Foto's en notitiebord in éénFotokader memo is ideale combi