Welkom bij Fotokaders online!

Gratis levering vanaf €50,-
Voor 16:00 besteld, zelfde werkdag verzonden!
+31 33 2077097 (09:00 - 17:00)
Telefoon

+31 33 2077097
(09:00 - 17:00)


Beglazing bij fotokaders helpt altijd om uw mooie foto’s in te kaderen. Niet alleen het restaureren van uw foto's, maar ook kunnen ze beschermen tegen elk soort buitenelement, stof en verkleuring. We weten dat een foto meer dan duizend woorden waard is en we willen er zeker van zijn dat uw foto's of kunstwerk echt opvallen en beschermd zijn! Er zijn over het algemeen twee soorten beglazingen die gebruikt worden om fotokaders te maken. Dit zijn glas en plexiglas. .
Lees Meer
Geplaatst in Nieuwe fotokaders door blog ger


Heeft u een geweldige foto gemaakt en uw fotokader besteld die perfect past bij uw interieur? Maar weet u niet hoe u het moet ophangen? Dit is het moeilijkste gedeelte in dit proces. Het is een kunst om een fotokader op de juiste manier op te hangen.
Lees Meer
Geplaatst in Nieuwe fotokaders door Foto Kaders


Of het nu gaat om het ophangen van fotokaders voor een familiale uitstraling of het veranderen van een muur in een kunstwerk, het is belangrijk om te weten hoe u foto's en schilderijen op de juiste manier kunt ophangen, zodat ze er op hun best uitzien. Lees zeker verder voor een goede gids bij het veilig ophangen van foto's, in het juiste licht en met het juiste montagegereedschap, zodat u ze jarenlang kunt bewonderen. Dit is wat u moet weten.
Lees Meer
Geplaatst in Nieuwe fotokaders door Fotokaders


De geschiedenis van de fotokader is net zo rijk en gedetailleerd als de fotokaders zelf. Er bestaat geen twijfel mogelijk dat fotokaders in de loop van de tijd zijn geëvolueerd. Maar hoe waren de allereerste fotokaders?
Lees Meer
Geplaatst in Nieuwe fotokaders door Foto Kaders


Voor een basisfoto is een standaard, "kant-en-klaar" fotokader een geschikte keuze en meestal goedkoper. Als het echter gaat om beeldende kunst of betekenisvolle foto's, dan zijn er vele redenen waarom een consument kan besluiten om af te zien van de standaardformaten en in plaats daarvan te kiezen voor een professioneel fotokader. Aangepaste fotokaders zijn een geweldige manier om de schoonheid van uw souvenirs of kunst te beschermen, te presenteren en te verbeteren.
Lees Meer
Geplaatst in Nieuwe fotokaders door Foto Kaders


We lopen er allemaal wel eens tegenaan. Je zoekt een leuk en origineel cadeau voor een vriend, vriendin, familie of collega. Maar wat is leuk om te geven?
Lees Meer
Geplaatst in Nieuwe fotokaders door Foto Kaders


Met de handgemaakte houten fotokader Anitra kun je alle kanten op. Deze is in Nederland geproduceerd en is leverbaar in maar liefst twaalf verschillende kleuren.Lees Meer
Geplaatst in Nieuwe fotokaders door Foto Kaders


Fotokaders heeft een bijzonder nieuw product aan haar assortiment toegevoegd. De serie houten fotokaders van Santos is niet alleen van hoge kwaliteit, maar wordt ook in Nederland met de hand gemaakt.Lees Meer
Geplaatst in Nieuwe fotokaders door Foto Kaders

Moment...